Network Lviv в дрогобичі!

Все про нашу мережу

Модератори: Magma, Адміністрація

Аватар користувача
DarkDROHOBY4
Місцевий
Повідомлень: 284
З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Звідки: Network
Контактна інформація:

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення DarkDROHOBY4 » 30 червня 2010, 11:36

freak.st писав:
Sugarfree писав:
freak.st писав:Хлопці, а ви кумедні =)



Що саме тобі здалося кумедним??????????

Розмови про маски, особливо аргументація і пояснення =)


)) :D .......
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb

Аватар користувача
Sugarfree
Новачок
Повідомлень: 21
З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Звідки: Дрогобич

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення Sugarfree » 30 червня 2010, 12:36

freak.st писав:
Sugarfree писав:
freak.st писав:Хлопці, а ви кумедні =)



Що саме тобі здалося кумедним??????????

Розмови про маски, особливо аргументація і пояснення =)


Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення

Аватар користувача
DarkDROHOBY4
Місцевий
Повідомлень: 284
З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Звідки: Network
Контактна інформація:

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення DarkDROHOBY4 » 30 червня 2010, 13:29

Sugarfree писав: якщо поставити вручну ІР і маску поставити 255.255.0.0 Ви не бачите мережі бо вам автоматично маску кидає 255.255.255.0 тому ви хіба себе 232 бачите. В мене вручну все стоїть цілий час нема взагалі проблем інет працює, сітку бачу всю повність з чатом правда трабли (з нетворк чатом) але він мені не потрібен там один раз заходив за весь час )

Мабудть це йому смышно. Або .......... (Давайте флем перенесем у розділ флейм :) )
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb

Аватар користувача
freak.st
Місцевий
Повідомлень: 1313
З нами з: 28 вересня 2007, 13:41

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення freak.st » 01 липня 2010, 01:05

Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.
Powered by... power! C.O.

Аватар користувача
Sugarfree
Новачок
Повідомлень: 21
З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Звідки: Дрогобич

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення Sugarfree » 01 липня 2010, 01:24

freak.st писав:
Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.


По перше те що ти назвав хуйньою (це твої слова) в мене прекрасно працює, і як на мене все сказане вище має право на існування а ти УРОД на другий раз подумай перед тим, як щось Дибільне пі*данути, і взагалі якого ху* пхаєшся зі своїми тупими фразами, якщо є що сказати по темі то говори а вислови типу "ну ви всі кумедні" будеш в себе дома говорити своїй сімї.

З.І. http://translate.google.com.ua/?hl=uk&t ... n|uk|freak
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення

Аватар користувача
freak.st
Місцевий
Повідомлень: 1313
З нами з: 28 вересня 2007, 13:41

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення freak.st » 01 липня 2010, 06:02

Sugarfree писав:
freak.st писав:
Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.


По перше те що ти назвав хуйньою (це твої слова) в мене прекрасно працює, і як на мене все сказане вище має право на існування а ти УРОД на другий раз подумай перед тим, як щось Дибільне пі*данути, і взагалі якого ху* пхаєшся зі своїми тупими фразами, якщо є що сказати по темі то говори а вислови типу "ну ви всі кумедні" будеш в себе дома говорити своїй сімї.

З.І. http://translate.google.com.ua/?hl=uk&t ... n|uk|freak

По темі : маска /16 визначає броадкаст адресу сегменту : x.x.255.255, відповідно, ти і інші "розумні" гадять в сусідні сегменти, при умові відсутності фільтрації на рутерах, а потім плачуть, шо мережа погано працює.
Ну і друге : якшо пров роздає інлан іп через дхцп, а мудаки пишуть собі іп ручками і попадають в іп з пулу виданих - вони кладуть людині інет/мережу і самі влітають в дропи, можлива зворотня ситуація.
І те шо воно працює ніфіга не означає.

На тему твого поносу словесного, ти навіть не вартий того шоб відповідати.

З.І. Досвід показує шо кожне убожество думає шо в тому факті, шо в перекладах слова freak є урод/придурок є шось смішне/веселе/важливе непереживай таких як ти багато.
Powered by... power! C.O.

ZARgonNik
Новачок
Повідомлень: 14
З нами з: 02 січня 2010, 12:20

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення ZARgonNik » 01 липня 2010, 20:57

Допоможіть буть-ласка !!
В Дрогобичі менежа : одна гілка на 232 .хх не бачать ай.пі типу 90.хх вже і групи міняв і айпі міняв перепробував все..
Зарас нові люди ті шо підключаються до нетворку ім дає 232 айпі а в мене 90 =((( я хочу тоже 232 на іншу гілку
Підскажіть шо робити..... плз


Адмінам :::
ЯКШО ЦЕ МОЖЛИВО ЗРОБИТИ : перекиньте мене на 232 айпі це все шо я хочц плз .... !! шо для того потрібно *? :( :( :( :( :(

Аватар користувача
magus
Site Admin
Повідомлень: 1283
З нами з: 28 листопада 2006, 23:47

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення magus » 01 липня 2010, 21:48

ZARgonNik писав:Допоможіть буть-ласка !!
В Дрогобичі менежа : одна гілка на 232 .хх не бачать ай.пі типу 90.хх вже і групи міняв і айпі міняв перепробував все..
Зарас нові люди ті шо підключаються до нетворку ім дає 232 айпі а в мене 90 =((( я хочу тоже 232 на іншу гілку
Підскажіть шо робити..... плз


Адмінам :::
ЯКШО ЦЕ МОЖЛИВО ЗРОБИТИ : перекиньте мене на 232 айпі це все шо я хочц плз .... !! шо для того потрібно *? :( :( :( :( :(


Для цього потрібно жити в іншому будинку.

В Дрогобичі, як і у Львові, іде розділення на сегменти, це робиться для того щоб мінімізувати можливі проблеми від несанкційованих влючень та обривів.
Зображення

ZARgonNik
Новачок
Повідомлень: 14
З нами з: 02 січня 2010, 12:20

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення ZARgonNik » 03 липня 2010, 12:01

magus !!!!! ЯKI БУДИНКИ ??? в мому підїзді два пацана нідключили недавно і їм кинуло 232 .... от така каша
і говорив я з співпрацівником львів нет ВІН СКАЗАВ що є два сервери старий з 90 іп і 232 то новис серв
і тіпа ви можете перекинути мене на новий !!! то перекиньте....

Аватар користувача
freak.st
Місцевий
Повідомлень: 1313
З нами з: 28 вересня 2007, 13:41

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення freak.st » 03 липня 2010, 21:04

ZARgonNik писав:magus !!!!! ЯKI БУДИНКИ ??? в мому підїзді два пацана нідключили недавно і їм кинуло 232 .... от така каша
і говорив я з співпрацівником львів нет ВІН СКАЗАВ що є два сервери старий з 90 іп і 232 то новис серв
і тіпа ви можете перекинути мене на новий !!! то перекиньте....

Думаю, що в такому разі вам буде краще обговорити це питання телефоном з Борисом або з локальними працівниками.
Powered by... power! C.O.

Аватар користувача
borys
Site Admin
Повідомлень: 426
З нами з: 21 березня 2006, 14:43
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення borys » 06 липня 2010, 08:48

ZARgonNik та інші.
Магус правий. Сегментація мережі існує.
І на прохання користувачів перекидати їх з сегменту в сегмент реагувати не будемо.

Якщо хочете зіграти в КС з колегою з іншого сегменту - пишіть в консолі connect 192.168.x.x [адресу сервера]
Будуємо мережу - всім мережам мережу.

Аватар користувача
DarkDROHOBY4
Місцевий
Повідомлень: 284
З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Звідки: Network
Контактна інформація:

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення DarkDROHOBY4 » 06 липня 2010, 22:45

Якість проблеми з Юа-Ікс сьогодні з вечора то 8 мбіт то Зображення Тариф (10 Мбіт на світ і на Україну самі наєте)
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb

hawklutz
Новачок
Повідомлень: 16
З нами з: 19 жовтня 2009, 14:04

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення hawklutz » 09 липня 2010, 21:25

Чи є вже реальне покриття нетворку на вул. Бориславська 1(центр), чи просто кабелюєте і клієнтів хочете мобілізувати? Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.

Аватар користувача
DarkDROHOBY4
Місцевий
Повідомлень: 284
З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Звідки: Network
Контактна інформація:

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення DarkDROHOBY4 » 10 липня 2010, 16:38

hawklutz писав: Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.

Щось ще не бачив.. (Може від "Сандри"? бо там теж пише що від Львова . і мережа.. Але нету нема)
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb

Аватар користувача
Sugarfree
Новачок
Повідомлень: 21
З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Звідки: Дрогобич

Re: Network Lviv в дрогобичі!

Повідомлення Sugarfree » 12 липня 2010, 16:44

hawklutz писав:Чи є вже реальне покриття нетворку на вул. Бориславська 1(центр), чи просто кабелюєте і клієнтів хочете мобілізувати? Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.

То Сандра почала рекламну кампанію, перед смертю ніяк не надихається, весь дрогобич папером закидала )))))))) є з чим ходити до т*алет* )))))))
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення


Повернутись до “Мережа”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість