www.network.lviv.ua

Форум домашньої мережі
Сьогодні: 17 вересня 2014, 12:30

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 706 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 48  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 30 червня 2010, 11:36 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Повідомлення: 284
Звідки: Network
freak.st написав:
Sugarfree написав:
freak.st написав:
Хлопці, а ви кумедні =)



Що саме тобі здалося кумедним??????????

Розмови про маски, особливо аргументація і пояснення =)


)) :D .......

_________________
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 30 червня 2010, 12:36 
Офлайн
Новачок
Аватар користувача

З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Повідомлення: 21
Звідки: Дрогобич
freak.st написав:
Sugarfree написав:
freak.st написав:
Хлопці, а ви кумедні =)



Що саме тобі здалося кумедним??????????

Розмови про маски, особливо аргументація і пояснення =)


Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

_________________
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 30 червня 2010, 13:29 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Повідомлення: 284
Звідки: Network
Sugarfree написав:
якщо поставити вручну ІР і маску поставити 255.255.0.0 Ви не бачите мережі бо вам автоматично маску кидає 255.255.255.0 тому ви хіба себе 232 бачите. В мене вручну все стоїть цілий час нема взагалі проблем інет працює, сітку бачу всю повність з чатом правда трабли (з нетворк чатом) але він мені не потрібен там один раз заходив за весь час )

Мабудть це йому смышно. Або .......... (Давайте флем перенесем у розділ флейм :) )

_________________
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 01 липня 2010, 01:05 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 28 вересня 2007, 13:41
Повідомлення: 1313
Цитата:
Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.

_________________
Powered by... power! C.O.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 01 липня 2010, 01:24 
Офлайн
Новачок
Аватар користувача

З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Повідомлення: 21
Звідки: Дрогобич
freak.st написав:
Цитата:
Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.


По перше те що ти назвав хуйньою (це твої слова) в мене прекрасно працює, і як на мене все сказане вище має право на існування а ти УРОД на другий раз подумай перед тим, як щось Дибільне пі*данути, і взагалі якого ху* пхаєшся зі своїми тупими фразами, якщо є що сказати по темі то говори а вислови типу "ну ви всі кумедні" будеш в себе дома говорити своїй сімї.

З.І. http://translate.google.com.ua/?hl=uk&t ... n|uk|freak

_________________
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 01 липня 2010, 06:02 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 28 вересня 2007, 13:41
Повідомлення: 1313
Sugarfree написав:
freak.st написав:
Цитата:
Далі не доганяю можеш виділити "кумедні" місця цитатами ??????????

Конкретизую персонально : кумедно те, що практично всі коментарі на попередній сторінці, які стосуються масок/іп адрес - просто нісенітниця (хуйня по нашому, на випадок якшо і тут не зрозуміло). Почитай мани про маршрутизацію, перед тим як писати такі поради.


По перше те що ти назвав хуйньою (це твої слова) в мене прекрасно працює, і як на мене все сказане вище має право на існування а ти УРОД на другий раз подумай перед тим, як щось Дибільне пі*данути, і взагалі якого ху* пхаєшся зі своїми тупими фразами, якщо є що сказати по темі то говори а вислови типу "ну ви всі кумедні" будеш в себе дома говорити своїй сімї.

З.І. http://translate.google.com.ua/?hl=uk&t ... n|uk|freak

По темі : маска /16 визначає броадкаст адресу сегменту : x.x.255.255, відповідно, ти і інші "розумні" гадять в сусідні сегменти, при умові відсутності фільтрації на рутерах, а потім плачуть, шо мережа погано працює.
Ну і друге : якшо пров роздає інлан іп через дхцп, а мудаки пишуть собі іп ручками і попадають в іп з пулу виданих - вони кладуть людині інет/мережу і самі влітають в дропи, можлива зворотня ситуація.
І те шо воно працює ніфіга не означає.

На тему твого поносу словесного, ти навіть не вартий того шоб відповідати.

З.І. Досвід показує шо кожне убожество думає шо в тому факті, шо в перекладах слова freak є урод/придурок є шось смішне/веселе/важливе непереживай таких як ти багато.

_________________
Powered by... power! C.O.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 01 липня 2010, 20:57 
Офлайн
Новачок

З нами з: 02 січня 2010, 12:20
Повідомлення: 14
Допоможіть буть-ласка !!
В Дрогобичі менежа : одна гілка на 232 .хх не бачать ай.пі типу 90.хх вже і групи міняв і айпі міняв перепробував все..
Зарас нові люди ті шо підключаються до нетворку ім дає 232 айпі а в мене 90 =((( я хочу тоже 232 на іншу гілку
Підскажіть шо робити..... плз


Адмінам :::
ЯКШО ЦЕ МОЖЛИВО ЗРОБИТИ : перекиньте мене на 232 айпі це все шо я хочц плз .... !! шо для того потрібно *? :( :( :( :( :(


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 01 липня 2010, 21:48 
Офлайн
Site Admin
Аватар користувача

З нами з: 28 листопада 2006, 23:47
Повідомлення: 1283
ZARgonNik написав:
Допоможіть буть-ласка !!
В Дрогобичі менежа : одна гілка на 232 .хх не бачать ай.пі типу 90.хх вже і групи міняв і айпі міняв перепробував все..
Зарас нові люди ті шо підключаються до нетворку ім дає 232 айпі а в мене 90 =((( я хочу тоже 232 на іншу гілку
Підскажіть шо робити..... плз


Адмінам :::
ЯКШО ЦЕ МОЖЛИВО ЗРОБИТИ : перекиньте мене на 232 айпі це все шо я хочц плз .... !! шо для того потрібно *? :( :( :( :( :(


Для цього потрібно жити в іншому будинку.

В Дрогобичі, як і у Львові, іде розділення на сегменти, це робиться для того щоб мінімізувати можливі проблеми від несанкційованих влючень та обривів.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 03 липня 2010, 12:01 
Офлайн
Новачок

З нами з: 02 січня 2010, 12:20
Повідомлення: 14
magus !!!!! ЯKI БУДИНКИ ??? в мому підїзді два пацана нідключили недавно і їм кинуло 232 .... от така каша
і говорив я з співпрацівником львів нет ВІН СКАЗАВ що є два сервери старий з 90 іп і 232 то новис серв
і тіпа ви можете перекинути мене на новий !!! то перекиньте....


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 03 липня 2010, 21:04 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 28 вересня 2007, 13:41
Повідомлення: 1313
ZARgonNik написав:
magus !!!!! ЯKI БУДИНКИ ??? в мому підїзді два пацана нідключили недавно і їм кинуло 232 .... от така каша
і говорив я з співпрацівником львів нет ВІН СКАЗАВ що є два сервери старий з 90 іп і 232 то новис серв
і тіпа ви можете перекинути мене на новий !!! то перекиньте....

Думаю, що в такому разі вам буде краще обговорити це питання телефоном з Борисом або з локальними працівниками.

_________________
Powered by... power! C.O.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 06 липня 2010, 08:48 
Офлайн
Site Admin
Аватар користувача

З нами з: 21 березня 2006, 14:43
Повідомлення: 426
Звідки: Львів
ZARgonNik та інші.
Магус правий. Сегментація мережі існує.
І на прохання користувачів перекидати їх з сегменту в сегмент реагувати не будемо.

Якщо хочете зіграти в КС з колегою з іншого сегменту - пишіть в консолі connect 192.168.x.x [адресу сервера]

_________________
Будуємо мережу - всім мережам мережу.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 06 липня 2010, 22:45 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Повідомлення: 284
Звідки: Network
Якість проблеми з Юа-Ікс сьогодні з вечора то 8 мбіт то Зображення Тариф (10 Мбіт на світ і на Україну самі наєте)

_________________
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 09 липня 2010, 21:25 
Офлайн
Новачок

З нами з: 19 жовтня 2009, 14:04
Повідомлення: 16
Чи є вже реальне покриття нетворку на вул. Бориславська 1(центр), чи просто кабелюєте і клієнтів хочете мобілізувати? Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 10 липня 2010, 16:38 
Офлайн
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 10 жовтня 2009, 23:00
Повідомлення: 284
Звідки: Network
hawklutz написав:
Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.

Щось ще не бачив.. (Може від "Сандри"? бо там теж пише що від Львова . і мережа.. Але нету нема)

_________________
Acer 5553 GS 98||AMD Phenom II x4 2.2 Ghz/8 Gb DDR3 Ram / Ati Radeon HD 5650+HD4250 1GB + 3.8 GB Hypermemory / 1.5 Tb HDD +32 GB SSD
Cтаціонарник/amd Phenom X2 /3 gb DDR 3 / 320 GB HHD/ Ati Radeon X2 HD4850 1 GB
нетбук +Asus eee pad transformer 32 gb


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Network Lviv в дрогобичі!
ПовідомленняДодано: 12 липня 2010, 16:44 
Офлайн
Новачок
Аватар користувача

З нами з: 29 червня 2009, 22:10
Повідомлення: 21
Звідки: Дрогобич
hawklutz написав:
Чи є вже реальне покриття нетворку на вул. Бориславська 1(центр), чи просто кабелюєте і клієнтів хочете мобілізувати? Знайомий казав, що бачив ваші рекламки.

То Сандра почала рекламну кампанію, перед смертю ніяк не надихається, весь дрогобич папером закидала )))))))) є з чим ходити до т*алет* )))))))

_________________
Зображення
фільми українською-це моє...
Зображення


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 706 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 48  Далі

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
POWERED_BY
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB